maaliskuu 04, 2020 1 minuutin lukuaika

 

Ihanathiukset.fi lahjoitti minulle aitohiusperuukin, joka sopi minulle kuin nenä päähän, oli aivan upeaa saada aidot hiukset päähän, kun omat tippuivat sytostaattien myötä. Ihanathiukset.fi pitäjällä on myös omakohtainen kokemus hiuksettomuudesta, hän kärsii harvinaista sairautta, jonka takia hänellä ei ole hiuksia, mutta se ei menoa haittaa peruukkien ansiosta, hän tekee työtänsä puhtaalla sydämellä ja todella tietää mistä puhuu.

Aitohiusperuukit räätälöidään juuri sinulle sopiviksi ja rakennetaan juuri Sinun mittojesi mukaan.

Ihanatahiukset.fi peruukeille annan myös 5/5, ne pysyvät silikoni reunojen ansiosta päässä tilanteessa kuin tilanteessa, ei tarvitse jännittää miten päin peruukki on, tai lähteekö se päästä. En ole ikinä kokenut parempaa peruukkia kuin mitä heillä on ja olen kokeillut tässä parin vuoden aikana jos jonkinlaista peruukkia. Kirsikkana kakun päällä Ihanathiukset.fi:n peruukki on edelleen kunnossa ja valmiina käyttöön, se on ikikestäjä.

Ihanathiukset.fi aitohiusperuukki maksaa tuhannen luokkaa, mutta se säilyy varmasti ainakin kaksi vuotta hyvänä, kunhan sitä huoltaa ja hoivaa.

Ihanathiukset.fi Johanna on todella hyväsydäminen ihminen, joka haluaa auttaa, varsinkin kun kyse on hiuksista. Hän haluaa sinulle unohtumattoman kokemuksen kun puhutaan hiuksista ja peruukeista. 

 

Tämä kirjoitus on suoraan Janita Lukkarisen omasta blogista. Lue koko postaus tästä linkistä.

Loput Janitan teksteistä löydät tästä.

 

 


Jätä kommentti!

Kirjoitukset julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tilaa uutiskirje