Vaihdot ja palautukset

30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN ON ILMAISTA JA NOPEAA

Haluamme saavuttaa 100%:sen asiakastyytyväisyyden. Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilatut tuotteet oikein ja virheettömässä kunnossa. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseesi (väärä koko, väärä väri, tuote ei vastannut odotuksia), Ihanathiukset.fi antaa kaikkiin tilauksiin täyden 30 vuorokauden ilmaisen vaihto-ja palautusoikeuden käyttämättömiin tuotteisiin, poikkeuksena omilla mitoilla tilatut mittautilausperuukit. Vakiokokoisena tilatulla mittatilausperuukilla on normaali palautusoikeus. Peruukeilla on palautusoikeus, kun peruukkia ei ole pesty, muotoiltu ja hiusrajan reunaa ei ole leikattu.

Täytä tilauksen yhteydessä saamasi palautuslomake ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille palautuksesi mukana.  Asiakaspalautukset voi viedä veloituksetta postiin, Palautusosoite: Lumix Oy / Ihanathiukset.fi

Muista, että palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä (ellei se ole ollut viallinen jo saapuessa) eikä siinä ole minkäänlaisia käytön jälkiä. Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteessa olevan virheen vuoksi, tuotteen tulee olla muokkaamaton / muotoilematon

 Lähetämme kaikista käsitellyistä palautuksista aina sähköposti-ilmoituksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Pyydä aina Postista kuitti palautuksestasi, sillä tällöin palautuksesi on mahdollisen katoamistapauksen sattuessa kuljetuspalvelun vastuulla. Ilman kuittia mahdollisesti kadonnut palautus on omalla vastuullasi!