Asiakkaiden kokemuksia

"Ihanathiukset.fi" on verkkokaupan aatelia! Itse ostan erittäin harvoin mitään verkkokaupoista, sillä pelkään millaisia tuotteita sieltä tulee ja saako asiakaspalvelulta vastauksia kysymyksiin. Ihanathiukset.fi verkkokaupan toimitus on nopeaa ja tuotteet ovat laadukkaita. Lisäksi tuotteista saa hyvin tietoa verkkokaupasta sekä jos jotain jää epäselväksi, niin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Ihanathiukset mitatilausperuukkiini olen ollut tyytyväinen ja hiuslaatu on erittäin hyvää. Sain paljon apua tilauksen tekemiseen ja hyviä vinkkejä verkkokaupan pitäjältä! Lisäksi hiustenhoitotuotteet, ponnarit sekä teipit ovat olleet todella laadukkaita ja pitäydyn tulevaisuudessakin ihanathiukset verkkokaupan tuotteissa. Kaikin puolin minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa verkkokaupasta ja tulen pysymään asiakkaana vielä pitkään" 

-Mari Värtö, Helsinki, Alopecia noin 11 vuotta

 

"Tutustuin Ihanathiukset.fi-verkkokauppaan noin puoli vuotta sitten facebookin alopeciaklubin kautta. Olin tuolloin apua vailla ensimmäisen peruukkini hankinnassa. Vaihtoehtoja oli runsaasti enkä ymmärtänyt mikä sopisi minulle parhaiten. Otettuani yhteyttä ihanathiukset-asiakaspalveluun sain välittömästi ammattimaista ja vilpitöntä apua kaikkiin peruukkia koskeviin kysymyksiin. Yhdessä yrittäjän kanssa saimme suunniteltua minulle ihanat ja luonnolliset hiukset menetettyjen tilalle. Nyt tuo tilaamani full lace peruukki on ollut käytössä noin 4kk ja hiukset ovat edelleen hyväkuntoiset. Se istuu päähän, hiusraja on luonnollinen ja se kestää monessa menossa mukana. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani palveluun."

-Alopecia areataa sairastava nainen Etelä-Savosta

 

"Minulla on alopecia ollut pitkään. Monien eri peruukkien jälkeen päädyin kokeilemaan Ihanat Hiukset verkkokauppaa.  Minua kiinnosti lace-peruukki ja koska hinnat ovat kohtuulliset Ihanat Hiukset kaupassa, niin peruukkien testaaminen on helppoa. Olen tilannut Ihanat Hiukset verkkokaupasta  full lace vakiomallisen peruukin body wave kiharalla ja mittatilausperuukin omilla mitoilla ja valinnoilla. Tilaaminen on helppoa ja asiakaspalvelu erinomaista ja asiantuntevaa.  Tällä hetkellä käytössä on tilaamani full lace-peruukki. Se on kevyt ja ilmava ja se on helppo kiinnittää päähän joko liimalla tai teipeillä. Kiharat voi välillä myös suorista jos haluaa vaihtelua. Mittatilaustyössä   on ”silky top”- pohjassa, joka näyttää aivan aidolta päänahalta. Minun mittatilaustyössä päätä kiertää ohut ”iho”, joten sen käytössä ei tarvita liimaa tai teippejä. Peruukki on kaunis ja luonnollinen. Koska se on mittatilaustyö niin se istuu päässä erinomaisen hyvin ilman liimaa. Mittatilausperuukin pohjan valinnassa oli vaikeuksia, koska vaihtoehtoja on paljon, mutta sain siinä korvaamatonta apua Ihanat Hiukset verkkokaupan asiakaspalvelusta. Hienoa Ihanathiukset.fi verkkokaupassa on myös se , että hintojen perusteella pystyy tilaamaan useamman peruukin vuodessa . Yksi peruukki vuodessa joka päivä käytettynä ei riitä. Nyt ei enää loppuvuodesta tarvitse tuskailla sitä, että päässä on vanha moppi – voin tilata uuden edullisen peruukin Ihanat Hiukset kaupasta. Asiakaspalvelu on myös huippulaatua.  Ihanathiukset.fi verkkokaupasta  löytyy asiantuntemusta ja sieltä saakin apua mihin vaan kysymykseen, joka peruukeissa askarruttaa. Olen kysynyt vaikka mitä ja aina on apua löytänyt. Pidän siitä, että voin huoletta tehdä tilauksen ja jättää loput osaaviin käsiin. Voin luottaa siihen, että asia on hoidossa, eikä tarvitse pohtia sitä sen enempää.”

  -Nainen, Turku, Alopecia 21 vuoden ajan

 

"Ensimmäinen ajatukseni peruukkien verkkokaupasta oli ehkä hieman skeptinen, koska peruukki on kuitenkin hyvin henkilökohtainen eikä sen kanssa ole varaa virheisiin, etenkään jos joutuu kustantamaan sen itse. Päädyin kuitenkin tutkimaan Ihanathiukset.fi  -verkkokauppaa tosin ajatellen, etten varmaan löytäisi mitään itselleni sopivaa. Sitten löysinkin valikoimasta mahdollisuuden mittatilausperuukkiin ja, että mittatilaustyönä peruukkiin voisi valita useasta vaihtoehdosta haluamansa pohjan. En kuitenkaan uskaltanut vielä alkaa tilaamaan, koska olin epävarma ja halusin jäädä odottamaan muiden tilaajien kokemuksia. Olikin mitä hienointa, kun pidimme alopeciaa sairastavien tyttöjen kesken illanistujaiset johon saimme Ihanathiukset.fi verkkokaupan pitäjän esittelemään meille peruukkejaan. Pääsin kokeilemaan peruukkia, jossa kulki ohut silikonireuna. Myös nykyisissä peruukeissani on silikonireunat, mutta jotenkin tämä tuntui paljon kevyemmältä. Kotiin päästyä en saanutkaan tuota kokeilemaani peruukkia mielestäni ja aloin tosissani pohtimaan tilaamista. Kun vihdoinkin uskaltauduin tilaamaan, sain paljon apua Ihanathiukset.fi:stä tilauksen kanssa. Kysyin kaikesta mahdollisesta, ja sainpa vielä kotiin värinäytteetkin, kun en millään osannut päättää kumman kahdesta eriväristä ottaisin. Mitat peruukin pohjaa varten otin itse sivuilla olevan ohjeen mukaan. Tämän mittatilausperuukin tuleminen kesti 10 viikkoa, mutta se oli odotuksen arvoista! Ihanathiukset peruukkini nousikin heti suosikikseni. Peruukki on upean ilmava ja kevyt, vaikka hiusta olikin paljon. Peruukki myös pysyy hyvin päässä ilman teippiä, mutta itse tykkään laittaa varmuuden vuoksi teippiä silikonireunaan, jolloin ei tarvitse pelätä tukan tippumista. Seuraava tukkakin tulee ehdottomasti olemaan Ihanathiukset.fi:stä!”   

- Hanna, 24, Espoo, Alopecia 14 vuotta

 

"Aluksi olin hyvin skeptinen nettikauppojen suhteen. Arvelutti hankkia netistä niin henkilökohtaista, yksilöllistä ja kallista asiaa. Tutkin Ihanathiukset.fi - sivuja ja vertailin hiuslaatuja. Facebookin kautta sain yhteyden verkkokaupan asiakaspalveluun ja helpotti kuulla, että hiuksilla on palautusoikeus ja takuu kestosta. Tilaus saapui alle annetun määräajan. Aloittelevana Full Lace - peruukin käyttäjänä minulla oli hieman ongelmia liiman ja teippien kanssa. Lisäkysymyksiä tuli kiinnitysasioiden lisäksi myös hiusväristä ja –laadusta. Sain näihinkin kysymyksiin jälleen nopeasti asiantuntevia vastauksia verkkokaupan asiakaspalvelusta. Kun opin teippauksen ja liimauksen, tunne oli vapautunut. En jännittänyt enää, valuuko huivi tai pysyykö hiukset päässä. Haroin niitä paljon huolettomammin ja sain pidettyä hiuksia ponnarilla! Pystyin tarvittaessa nukkumaankin niiden kanssa. Kun sain ensimmäisen maksusitoumukseni, halusin heti uudet hiukset. En miettinyt enää hetkeäkään, mistä ne tilaisin. Maksusitoumuksen myöntävä kaupunki kertoi minulle, ettei maksusitoumusta voi käyttää verkkokauppaan. Olin asiasta yhteydessä kuitenkin vielä ihanathiukset.fi - asiakaspalveluun ja he ottivat yhteyttä maksusitoumuksen myöntäjään ja näin saatiinkin maksusitoumus käymään maksuna vaikka aluksi maksusitoumuksen myöntäjä antoi kielteisen vastauksen.  Tällä hetkellä minulla on käytössäni kaksi Brasilian Virgin Full Lace - peruukkia, pituuksiltaan 60 senttimetriä. Toista olen käyttänyt päivittäin lähes 9 kuukautta ja se on edelleen käyttökelpoinen. Ystäväni on leikannut siitä kahdesti kuivaa latvaa pois. Uudempaa olen pitänyt muutaman viikonlopun erilaisissa juhlatilaisuuksissa”

  -Nainen 24vuotta, Alopecia Universalis 1v 4kk