helmikuu 27, 2020 2 minuutin lukuaika

Parturi-Kampaaja Niina 
Vähän laajempi esittely itsestäni tänne blogin puolelle…

Olen Niina, 35-vuotias ja kotoisin Mikkelistä. Muutettiin lasteni kanssa Mikkelistä Masalaan noin kolme vuotta sitten. Tyttöni on 7-vuotias ja poikani 9-vuotias. Ollaan tykätty kovasti asua täällä ja nyt on aivan loistavaa, että työpaikkanikin sijaitsee Masalassa. Näin ollen pääsen lyhyelläkin varoitusajalla asiakkaan toiveita täyttämään ja perhearjen pyörityskin onnistuu helpommin, kun ei aikaa kulu työmatkoihin.

Parturi-Kampaajan työ on ollut unelmani pikkutytöstä lähtien. Kuitenkin lähdin 16-vuotiaana opiskelemaan kädentaitoja ja valmistuin Pukuompelijaksi, jonka jälkeen vielä Vaatetusalan Artesaaniksi. Työhistoriani on laaja, muunmuassa töitä on tullut tehtyä ompelijana, leipurina, ravintolatyöntekijänä, vaatemyyjänä, visualistina vaatekaupoissa ja myymäläpäällikkönä. Mikkelissä työtilanne kuitenkin meni huonoksi ja päätettiin tehdä iso käännös elämässä ja muuttaa Masalaan.

Opiskelu kiinnosti ja ajatus hankkia vihdoinkin se unelma-ammatti tuntui hyvältä. Hain Unikaan, joka on yksityiskoulu Kampissa. Sinne ei ollut mitenkään helppo päästä, hakijoita oli paljon ja pääsykokeiden jälkeen vain noin 30 valittiin. Minulla kävi onni ja pääsin sisään. Näin aikuisena opiskelussa on se hyvä puoli, että kun aihe on kiinnostava, niin sitä oikein imee tietoa ja haluaa oppia kaiken mahdollisimman hyvin. Kouluna Unika oli rankka, mutta erittäin opettava tulevaan työelämään. Koulussa tehtiin asiakastöitä noin puolitoistavuotta, jonka aikana asiakaspalvelutaidot tällä alalla ja monipuolinen osaaminen vahvistui. Lopuksi meillä oli ammattiin johtavat näyttötutkinnot ja kova työni palkittiin täydellisellä tutkintotodistuksella.

Yrittäjyyden aloitin keväällä 2019. Työskentelin ennen tänne Masalanporttiin tuloani Espoossa Parturi-Kampaamossa. Tämä työ on todellakin sitä mun unelmaani. Asiakaspalvelu on aina ollut minulle tärkeää ja tässä työssä pääsen toteuttamaan asiakkaan toiveita. Olen myös huomannut, että vaatetuspuolelta värioppi ja visualistin työt joita aiemmin tein, ovat myös hyödyksi tässä työssä. Ideoita uuteen malliin ja väriin minulta löytyy niin, että muutokset sopivat asiakkaan kasvoihin ja tyylin, sekä ylläpito on sellainen, että asiakas saa itsekin sen kotona päivittäin laitettua.

Minulta monesti kysytään mistä töistä tykään eniten?

Tähän on vaikea vastata, koska tykkään kaikistä Parturi-Kampaajan töistä. Ehkä voisin nostaa sellaiset työt, joissa muutos on selkeästi näkyvää, kuten väri & leikkaus, permanentti, kampaukset ja hiustenpidennökset. Myös miesten parranmuotoilu on mielekästä puuhaa.

Olen monipuolinen ja tykkään, että työssäni on paljon vaihtelua. Jos on jotain mistä en tiedä, niin otan selvää. Käyn koulutuksissa ja seuraan päivittäin somesta uusimpia trendejä, leikkauksia, värjäyksiä ja kampauksia. Minulla on intohimoa tätä työtä kohtaan ja halu kehittyä. Moni asiakas onkin sanonut mulle et ”sä taidat tykätä työstäsi” ja se on juurikin näin.

 

 

 

Tervetuloa asiakkaakseni! 

Niina

niina@ihanathiukset.fi

p. 045 230 6884

 

 

 


Jätä kommentti!

Kirjoitukset julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tilaa uutiskirje