Hiuslaadut

Kaikki peruukkimme ovat valmistettu korkealaatuisista hiuksista, jotka ovat peräisin Intiasta, Kiinasta, Malesiasta ja Venäjältä. Lace-peruukilla saat todella luonnollisen näköiset hiukset ja hyvin kiinnitettyinä hiukset todella näyttävät "kasvavan" päästä.
Laadun varmistamiseksi hiukset on käsin valittu, yksi peruukki sisältää vain yhden ihmisen hiuksia, siksi hiuksien väri ja laatu ovat tasalaatuisia.
Hiukset ovat solmittu oikeaan suuntaan ja se estää takkuuntumista. 
Remy-hiuksesta puhutaan, kun Virgin hius on käsitelty, esim. värjätty. Jos siis tilaat peruukin värjättynä, on se nk. Remy-hiusta. Jos tilaat värjäämättömän peruukin, tilaat niin kutsuttua: Virgin-hiusta. Virgin-hiuksia ei ole käsitelty kemiallisesti ja niissä on vahingoittumaton hiusrakenne. Tämä käsittelemätön hius näyttää ja tuntuu elinvoimaiselta, terveeltä ja kauniilta.
Vaaleat värit ovat värjättyjä hiuksia Jos haluat värjätä hiukset itse, valitse "Natural color / Alkuperäinen väri (ei värjätty).
INTIAN VIRGIN
Intian Virgin- hiuslaatu on sileä hius, joka on erittäin mukautuva väri- ja rakennekäsittelyyn. Se pitää kiharat hyvin. Hiukset on myös erittäin pehmeät ja helposti muotoiltavissa.
Intialainen hius on alkuperäiseltä väriltään musta 
Plussat: Kestää käsittelyä ja värjäystä hyvin. 
Miinukset: On vaikea hankkia ja hinta on usein korkeampi.
Suositus : ★ ★ ★ ★
KIINAN VIRGIN
Kiinan Virgin hiukset helposti muotoiltavissa. Se on äärimmäisen vahva hiuslaatu. Tämä hiuslaatu kestää käsittelyä heikentämättä juurikaan alkuperäistä hiuksen laatua
Kiinalainen hius on alkuperäiseltä väriltään musta 
Plussat: Edullinen hinta virgin-hiuslaatuja vertailtaessa
Miinukset:  ei
Suositus : ★ ★ ★ ★ ★
MALESIAN VIRGIN
Tämä hiuslaatu on erinomainen myös afro-amerikkalaisille naisille. Se on raskaampaa, paksumpaa ja tiheämpää kuin intialaiset hiukset . Se ei ole niin kiiltävä kuin Intialainen hiuslaatu. Rakenne tuntuu erittäin pehmeältä ja sileältä. Malesialainen hius kestää hyvin vahvaa vaalennnuskäsittelyä
Plussat: Sopii hyvin myös afro-amerikkalaisille naisille
Miinukset : On vaikea hankkia ja siksi hinta on usein korkeampi
Suositus : ★ ★ ★ ★
 
VENÄJÄN VIRGIN
Venäjän Virgin -hiuslaatu on silkkinen, kiiltävä ja upea. Venäjän hiuslaatu on hyvin saman tyyppinen kuin suomalainen hiuslaatu, ohuempi kuin aasialainen hiuslaatu.
Venäläinen hius on alkuperäiseltä väriltään musta tai tumman ruskea.
Plussat: Kaunis hiuslaatu
Miinukset: On vaikea hankkia ja siksi hinta on usein korkeampi
Suositus : ★ ★ ★ ★ ★