Kysymyksiä & vastauksia

KUINKA HINTANNE VOIVAT OLLA NIIN EDULLISET?
Edulliset hinnat perustuvat siihen, että toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana, tilausvalikoiman peruukit tilataan jokaiselle asiakkaalle erikseen, näin ollen suuria varastointikuluja ei synny.
 
KUINKA KAUAN PERUUKKINI KESTÄÄ?
Peruukin kesto riippuu siitä, miten sitä käytetään ja hoidetaan. Peruukki päässä esim. nukkuminen, urheilu ja hikoilu vähentää käyttöikää. Käyttöikään vaikuttaa myös pohjan malli ja hiuslaatu. Jos peruukki liimataan ja liimaa pohjasta poistetaan, kuluttaa se hiussolmuja enemmän kuin pohja, joka ei vaadi liimaa kiinnittämiseen. Suosittelemme peruukkeihin "Knot sealer"-tuotetta, joka auttaa hiussolmuja pysymään peruukkipohjassa.
Tavallisessa käytössä lace -peruukki kestää puolesta vuodesta vuoteen.
  
MITÄ TARKOITTAVAT "VALKAISTUT SOLMUT"?
Valkaistut solmut tarkoittavat sitä, että solmut, joilla hiukset ovat sidottu peruukkipohjaan on valkaistu. Se ei tarkoita sitä, että ne ovat kokonaan valkaistu, vaan ennemminkin vaalennettu. Tällä tavalla peruukki on luonnollisen näköinen ja hiussolmut näyttävät siltä, kuin ne kasvaisivat suoraan ihosta. Kaikissa peruukkimalleissamme on valmiiksi vaalennetut hiussolmut.
  
HALUAISIN TILATA MITTATILAUSPERUUKIN, MUTTA EN OLE VARMA HIUSTEN VÄRISTÄ?
Lähetä yhteystietosi meille ja kerro viestissä, että haluat tutustua hiusvärivaihtoehtoihin tarkemmin. Voimme lähettää postitse kotiin hiusvärimallit. Näin värin valinta on helpompaa.
 
MITÄ SHAMPOOTA JA HOITOAINETTA KANNATTAA KÄYTTÄÄ AITOHIUSPERUUKEILLE?
Aitohiusperuukeille voi käyttää kaikkia samoja aineita kuin oikealle omalle hiuksellekin. Suosittelemme Paul Mitchelin sarjoista esim. värjätyille hiuksille tarkoitettua sarjaa ja kosteuttavaa sarjaa. Jos hius on kovin pörröinen, Paul Mitchellin Super Skinny- sarja on hyvä.
 
OLEN KÄYTTÄNYT SPORTY-PERUUKKIA, JONKA POHJASSA ON SILIKONIREUNA. ONKO TEILLÄ VASTAAVAA VALIKOIMASSANNE? 
Mittatilausperuukeissa on monta eri vaihtoehtoa pohjaratkaisuiksi, joissa on silikoninen nk. "iho" osittain peruukkipohjassa. Nämä pohjat eivät välttämättä vaadi erilistä kiinnittämistä. Jos varmuudeksi haluaa käyttää teippiä kiinnitykseen, on se helppoa silikoni-reunan kanssa, johon teippi on helppo laittaa.
 
KUINKA PITKÄ PALAUTUSOIKEUS PERUUKEILLA ON?
Kaikilla käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, paitsi mittatilausperuukeilla. Voit siis kokeilla vakiomallista peruukkia kotona, ilman, että muotoilet, leikkaat tai värjäät hiusta, myös lace -reuna täytyy olla leikkaamaton, jotta vaihto-ja palautusoikeus on voimassa.
  
KUINKA PITKÄ TOIMITUSAIKA PERUUKEILLA ON?
Vakiomallisilla peruukeilla on mallista riippuen toimitusaika noin 4-10 viikkoa. Mittatilausperuukeilla toimitusaika on noin 6-10 viikkoa. Toimitusaikaa ei voi nopeuttaa. Voi olla, että tilaamasi malli löytyy heti tehtaan varastosta, jolloin tilausaika on lyhyempi.
Joitain malleja löytyy heti Suomen varastosta ja näin ollen pikatoimitusperuukit ovat toimituksessa jo muutamassa päivässä.
 
VOINKO TILATA PERUUKIN OMAN KUVAN PERUSTEELLA?
Voimme tilata peruukin kuvan mukaisesti. Voit lähettää kuvamallin esim. hiusten väristä (liukuvärjäys, monivärjäys, juurikasvun värjäys) tai jopa mallista.
  
KUINKA VALITSEN PERUUKKIPOHJAN VÄRIN?
Yleisin pohjan väri on transparent, jos ihon väri on vaalea. On myös mahdollista erikseen tilata lace -pohjan väriksi beige vaaleaihoisille. Vakiomallisissa peruukeissa transparent -pohja on vaaleille hiuksille, tummiin hiuksiin vaalean ruskea pohja. Mittatilausperuukkeihin suosittelemme tilaamaan pohjan väriksi lähinnä ihon väriä olevaa väriä.
 
KUINKA PALJON LACE-REUNAA LEIKATAAN POIS ENNEN KUIN OTAN PERUUKIN KÄYTTÖÖN?
Kaikissa full lace-peruukeissa on ylimääräistä lace -pitsiä, joka pitää leikata pois ennen käyttöönottoa. Käytä teräviä saksia sen pois leikkaamiseen. Leikkaa ylimääräinen pitsi aivan hiusrajan reunasta.
 
VOINKO KÄYTTÄÄ PERUUKIN MUOTOILUUN ESIM. HIUSLAKKAA TAI GEELIÄ?
Kyllä, aitohiusperuukkiin voi käyttää kaikkia muotoilutuotteita, mitä omiinkin hiuksiin.
 
KUINKA PERUUKKIA TULISI SÄILYTTÄÄ?
Kun peruukki ei ole päässä, olisi sitä hyvä säilyttää esim. styroksipäässä tai samettipäässä.  Matkustuskäytössä säilytykseen on hyvä olla säilytyspussi, jossa peruukki säilyy suojattuna valolta ja kosteudelta.
 
VOINKO TEHDÄ PERUUKKIINI JAKAUKSEN MIHIN KOHTAAN PÄÄTÄ VAIN? VOINKO LEIKKAUTTAA PERUUKKIIN OTSATUKAN?
Kyllä, kaikki peruukit on tehty "freestyle" -malliin. Voit muotoilla jakauksen mihin kohtaan vain haluat pesun yhteydessä ja leikkauttaa otsatukan halutessasi.
 
VOINKO KÄYTTÄÄ KUUMAA SUORISTUSRAUTAA PERUUKKINI MUOTOILUUN?
Ilmakiharrin, kiharrin ja suoristusrauta yms. muotoiluvälineitä voidaan käyttää aitohiusperuukkeihin kuten omiinkin hiuksiin. Tärkeää on käyttää lämpösuojaa hiuksissa ennen lämpövälineiden käyttöä.

Tilaa uutiskirje