toukokuu 04, 2019 2 minuutin lukuaika

Olen aina rakastanut uintia ja sairastuttuani meni pitkään ennen kuin uskaltauduin uimahalliin. Paluu uimahalleihin tapahtui, kun löysin full lace -peruukit. Se on helppo kiinnittää ja pysyy uidessa. Se tunne monen vuoden jälkeen, kun sukeltaa uima-altaaseen ja pitkät hiukset liikkuvat vedessä, aivan kuin omat hiukset!

Peruukin voi kiinnittää peruukkiliimalla tai teipin ja liiman yhdistelmällä ja hyvän lisäkiinnityksen antavat uimalasit.

Näin kesän kynnyksellä myös mielessä on tulevat auringonotot lomalla, uimarannalla loikoilut ja ihanat hellepäivät. Vaikka arjessakin yleensä paras ratkaisu on silikonimateriaalia olevat pohjaratkaisut, ei ne ole miellyttävimmät kesähelteissä ja uintireissuilla. Ihanathiukset valikoimasta löytyy vakiomallisena full lace -pohja perusväreillä ja mittatilausperuukki, jos toiveenasi on monivärinen uintitukka. Tärkeää on muistaa pestä uinnin jälkeen kloori hiuksista, suosittelen Paul Mitchellin three-syväpuhdistavaa shampoo, joka poistaa myös kloorin hiuksista.

Vuosia sitten, kun olimme koko perhe uimahallissa ja reissun jälkeen menin nuorimmaisen lapseni kanssa päiväunille, miehelleni tuli äkillinen, yllättävä pyykinpesuvimma. Hän oli ystävällisesti pessyt pesukoneessa uimapuvut ja pyyhkeet. Hän ei kuitenkaan tullut huomanneeksi, että pyyhkeen sisällä oli uintiperuukkini, jonka olin uinnin jälkeen vaihtanut kuivaan.

Vinkki: peruukkia ei kannata pestä pesukoneessa. Jos kuitenkin näin vahingossa käy, kannattaa olla yhteydessä vakuutusyhtiöösi.

Ihanaa kesän odotusta!

Johanna, Ihanathiukset.fi

 

I have always loved swimming. I avoided swimming for years after I got alopecia. My return to swimming pools took place when I found full lace wigs. It´s easy to attach and it stays in place in the water. You can attach your wig with wig glue or together with wig tape and glue and swimming googles lend an extra hand.

That feeling after many years, when diving into a swimming pool, with long hair following you - just like your own hair.  Priceless!

This time, in the dawn of summer, people often dream about sunbathing on vacation, laying on the beach and sweet sunny days. Although in everyday life, wigs with silicone inserts inside the cap is usually the best choice, these are not recommended in hot weather or for water activities. In Ihanathiukset’s shop you´ll find full lace wigs in standard models featuring a variety of colors and if you´re feeling adventurous, you can custom make your own multi-color wig. It´s important to remember to wash the wig to remove the chlorine from the strands. I recommend Paul Mitchell´s three-deep cleansing shampoo.

Many years ago, we went to a swim hall with my husband and two young kids. After the morning swim, I took a nap with my youngest. Meantime my husband - feeling domestic - goes into a sudden cleaning frenzy. While doing laundry, he threw in the wet clothes from earlier, and unknowingly, my favorite wig that was alongside the towels. End result? The wig was done for!

Tip:  Do not wash the wig in the washing machine, but if you do, accidentally, please contact your insurance company.               

Have a wonderful time while waiting for summer!

Johanna, Ihanathiukset.fi


Jätä kommentti!

Kirjoitukset julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tilaa uutiskirje