huhtikuu 25, 2019 3 minuutin lukuaika 2 kommenttia

Luet nyt ensimmäistä Ihanathiusten - blogipostausta suomeksi ja englanniksi.

Minulla on ollut alopecia 15 vuotta. Alku oli aikamoista kamppailua asian kanssa, ei vähiten sen vuoksi, että vaikutus oli ulkonäköön, vaan myös siksi että en tuntenut löytäväni asiaan apua. Huomasin pian, etten ollut asian kanssa yksin ja sen innostamana perustin Ihanathiukset, ihanien aitohiusperuukkien erikoisliikkeen vuonna 2013.

Matka alusta tähän hetkeen saakka on ollut uskomaton. Se on ollut oma prosessini hyväksyä sairauteni, se on antanut mahdollisuuksia ja vastineeksi olen inspiroitunut lukemattomista tarinoista tytöistä, naisista, äideistä, sisarista ja ystävistä, jotka ovat kiitollisia mahdollisuudesta ilmaista itseään omalla uudella ulkonäöllään. Ihanathiukset ei ole pelkästään myymälä, vaan pikemminkin alopecia-sisarusten yhteisö.

Hiustenlähdön alkuvaiheessa kohtaamme paljon erilaisia ​​tunteita: surua, vihaa, katkeruutta ja häpeää. Nämä tunteet ovat kaikki oikein ja ajan myötä löydät oman tapasi hyväksyä asian ja ehkä huumorin avulla löytyy iloakin. Me kaikki käsittelemme tunteita eri tavalla – ei ole oikeaa tai väärää tapaa. Minulle keskittyminen positiivisiin asioihin on innostanut minua toimimaan asian hyväksi. Jokainen hyvä tuotearvostelu, jokainen kiitos, jokainen henkilökohtainen tarina, siitä miten olen auttanut kanssasisaria, on antanut lisää itseluottamusta. Olipa se sitten täydellisen ihana peruukki tai arkipäivän hiusvinkki - tunnen, että ehkä sairastumisellani alopeciaan oli syynsä. Tämä on minun tapani innostua toimimaan ja hyväksyä itseni. 

Liity yhteisöön, josta löydät ihania hiusvinkkejä!

Facebook https://www.facebook.com/ihanathiukset.fi/

Instagram https://www.instagram.com/ihanathiukset.fi/?hl=fi

Vinkki # 1: Peruukin voi viedä ennen juhlia kampaajalle kampaukseen ja juhlapäivänä juhlakampaus päähän, ei stressiä juhlapäivänä, kun ei tule kiirettä kampauksen teon kanssa.

Have a good hair day -everyday!

Johanna, Ihanathiukset.fi

 

You´re now reading the first blog post from ihanathiukset, in English and Finnish.

I´ve had Alopecia for 15 years. Initially it was a struggle, not least because of the visible changes I was experiencing, but mostly because there were limited resources to help with even the simplest things. Sensing I was not alone, I started ihanathiukset in 2013, as an online shop for beautifully made human hair wigs. This journey has been incredible to say the least. It has been my healing process – allowing me to embrace the new possibilities with my condition, and in return I’m inspired by the countless stories of girls, women, mothers, sisters and friends who are grateful for the opportunity to express themselves. Today Ihanathiukset is not just a store, but rather a community for alopecia sisterhood.

At the beginning stages of hair loss, we face a lot of different feelings: sadness, anger, bitterness and shame. These emotions are perfectly valid and as time goes by, little by little, you’ll find your own way to accept it and perhaps with a bit of humour find the joy in it. We all deal with emotions differently – there is no right or wrong way. For me, to concentrate on the positive has inspired me to pay it forward. Every good review, every thank you, every personal story how I’ve helped my fellow ‘sisters’ regain confidence – whether it’s through the perfect wig, or lifesaving tips - I think maybe this was the reason that I developed alopecia. And this is my call to action, inspiring confidence and embracing yourself.

Join the community, where you’ll find hints and hair saviours at ihanathiukset.fi

facebook  https://www.facebook.com/ihanathiukset.fi/

Instagram https://www.instagram.com/ihanathiukset.fi/?hl=fi

Tip #1

Going to a big event? Take your wig to hairdresser the evening before. You won’t have to stress on the day of. Just put your wig and you´re good to go!

Have a good hair day -everyday!

Johanna, Ihanathiukset.fi

 


2 vastausta

Peta
Peta

huhtikuu 28, 2019

Super awesome to hear this, and thanks for sharing!

Taru
Taru

huhtikuu 28, 2019

Olen niin ylpeä sinusta sisko! ❤

Jätä kommentti!

Kirjoitukset julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tilaa uutiskirje