Tälle sivulle olemme keränneet vastauksia useimpiin meiltä kysyttyihin kysymyksiin.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Usein kysyttyä aitohiusperuukeista

Edulliset hinnat perustuvat siihen, että toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana, tilausvalikoiman peruukit tilataan jokaiselle asiakkaalle erikseen, näin ollen suuria varastointikuluja ei synny.

Peruukin kesto riippuu siitä, miten sitä käytetään ja hoidetaan. Peruukki päässä esim. nukkuminen, urheilu ja hikoilu vähentää käyttöikää. Käyttöikään vaikuttaa myös pohjan malli ja hiuslaatu. Jos peruukki liimataan ja liimaa pohjasta poistetaan, kuluttaa se hiussolmuja enemmän kuin pohja, joka ei vaadi liimaa kiinnittämiseen. Suosittelemme peruukkeihin "Knot sealer"-tuotetta, joka auttaa hiussolmuja pysymään peruukkipohjassa. Tavallisessa käytössä Lace -peruukki kestää puolesta vuodesta vuoteen.

Valkaistut solmut tarkoittavat sitä, että solmut, joilla hiukset ovat sidottu peruukkipohjaan on valkaistu. Se ei tarkoita sitä, että ne ovat kokonaan valkaistu, vaan ennemminkin vaalennettu. Tällä tavalla peruukki on luonnollisen näköinen ja hiussolmut näyttävät siltä, kuin ne kasvaisivat suoraan ihosta. Kaikissa peruukkimalleissamme on valmiiksi vaalennetut hiussolmut.

Babyhiukset ovat lyhyempiä hiuksia peruukin hiusrajalla, jotka tekevät hiusrajasta luonnollisemman näköisen.

Ei hätää! Lähetä vain yhteystietosi meille ja kerro viestissä, että haluat tutustua hiusvärivaihtoehtoihin tarkemmin. Lähetämme sinulle postitse kotiin hiusvärimallit. Näin värin valinta on helpompaa. Palvelu on täysin ilmainen eikä sido mihinkään!

Mittatilausperuukeissa on monta eri vaihtoehtoa pohjaratkaisuiksi, joissa on silikoninen nk. "iho" osittain peruukkipohjassa. Nämä pohjat eivät välttämättä vaadi erillistä kiinnittämistä. Jos varmuudeksi haluaa käyttää teippiä kiinnitykseen, se on helppoa silikoni-reunan kanssa, johon teippi on helppo laittaa.

Peruukkien toimitus ja palautus

Kaikilla käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, paitsi mittatilausperuukeilla. Voit siis kokeilla vakiomallista peruukkia kotona, ilman, että muotoilet, leikkaat tai värjäät hiusta, myös lace -reuna täytyy olla leikkaamaton, jotta vaihto-ja palautusoikeus on voimassa.

Kaikilla tilaustuotteilla toimitusaika on 4-7 kuukautta. Toimitusajat ovat viivästyneet pandemian vuoksi eikä toimitusaikaa valitettavasti voi nopeuttaa. Voi kuitenkin olla, että tilaamasi malli löytyy heti tehtaan varastosta, jolloin tilausaika on lyhyempi. Joitain malleja löytyy heti Suomen varastosta ja näin ollen pikatoimitusperuukit ovat toimituksessa jo muutamassa päivässä. Katso pikatoimitusmallistomme tästä!

Voimme tilata peruukin tarjoamasi kuvan mukaisesti. Voit lähettää kuvamallin esim. hiusten väristä (liukuvärjäys, monivärjäys, juurikasvun värjäys) tai jopa mallista. Ota yhteys asiakaspalveluumme!

Yleisin pohjan väri on transparent, jos ihon väri on vaalea. On myös mahdollista erikseen tilata Lace -pohjan väriksi beige vaaleaihoisille. Vakiomallisissa peruukeissa Transparent -pohja on vaaleille hiuksille, tummiin hiuksiin vaalean ruskea pohja. Mittatilausperuukkeihin suosittelemme tilaamaan pohjan väriksi lähinnä ihon väriä olevaa väriä.

Kaikissa Full Lace -peruukeissa on ylimääräistä Lace -pitsiä, joka pitää leikata pois ennen käyttöönottoa. Käytä teräviä saksia sen pois leikkaamiseen. Leikkaa ylimääräinen pitsi aivan hiusrajan reunasta.

Aitohiusperuukin käyttö, säilytys ja muotoilu

Aitohiusperuukeille voi käyttää kaikkia samoja aineita kuin oikealle omalle hiuksellekin. Suosittelemme Paul Mitchelin sarjoista esim. värjätyille hiuksille tarkoitettua sarjaa ja kosteuttavaa sarjaa. Jos hius on kovin pörröinen, Paul Mitchellin Super Skinny- sarja on hyvä.

Kyllä, aitohiusperuukkiin voi käyttää kaikkia samoja muotoilutuotteita, mitä omiinkin hiuksiin.

Kun peruukki ei ole päässä, olisi sitä hyvä säilyttää esim. styroksipäässä tai samettipäässä. Matkustuskäytössä säilytykseen on hyvä olla säilytyspussi, jossa peruukki säilyy suojattuna valolta ja kosteudelta. Kaikki peruukkien säilytykseen tarvittavat tuotteet löydät täältä.

Kyllä, kaikki peruukit on tehty "Freestyle" -malliin. Voit muotoilla jakauksen mihin kohtaan vain haluat pesun yhteydessä ja leikkauttaa otsatukan halutessasi.

Ilmakiharrin, kiharrin ja suoristusrauta yms. muotoiluvälineitä voidaan käyttää aitohiusperuukkeihin, kuten omiinkin hiuksiin. Tärkeää on käyttää lämpösuojaa hiuksissa ennen lämpövälineiden käyttöä.

Muut asiat

Tottahan toki! Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, tai haluat vaikkapa tarkennusta johonkin asiaan, ota yhteys asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Tilaa uutiskirje