huhtikuu 03, 2024 1 minuutin lukuaika

Hei kaikki Ihanat!

Avajaisviikon kunniaksi ajattelin kertoa teille lyhyesti itsestäni, tarinastani ja siitä, kuka täällä kaiken takana oikeasti on.

Nimeni on Henna Suorela ja olen sairastunut Alopeciaan jo lapsena, noin 3-vuotiaana. Kuljin pitkään ainoastaan huivi päässäni ja silloin aamun tärkein valintani oli, että huivi ja paita ovat samaa väriä. Ehdottomia lemppareitani olivat Marimekon huivit unikkokuviolla. :) Nyt se ajatus naurattaa, mutta päiväkoti- ja kouluikäiselle Hennalle se oli todella tärkeää.

Olin aikaisemmin kieltäytynyt peruukin käytöstä, mutta 12-vuotiaana toivoin saavani ensimmäisen peruukkini ja halusin opetella hiustenlaiton ennen yläasteelle siirtymistä. En muista tarkkaan miten hankimme hiukset vanhempieni kanssa, mutta muistan elävästi, kun kävelin kouluun ja hihkuin innosta, kun minulle tehtiin lettejä. Se oli mahtavaa!

Tietysti matkan varrelle mahtui hankalia aikoja, kuuluisia "hiuskriisejä" ja pohdintaa Alopeciasta. Nyt ajattelen, että se kuuluikin nuoren teini-ikäisen Hennan elämään ja tarinaan. Opettelin, turhauduin ja opettelin uudestaan.
Kymmenen vuotta sitten löysin Ihanathiukset-verkkokaupan ja silloin ymmärsin kuinka vapaasti voin elää. Laadukkaiden hiusten avulla voi uida, saunoa ja urheilla vapaasti. Se oli ja on yhä minulle tärkeää, koska elän aktiivista elämää, joka on täynnä urheilua, matkustelua ja aktiviteettejä.

Tässä pieni kurkistus minun tarinaani tähän asti. Nyt tarinaan tulee täysin uusi luku. Tämän luvun suurin toiveeni ja tavoitteeni on auttaa teitä elämään vapaasti ja itsevarmasti. Meillä jokaisella on oma tarinamme ja se on minusta hienoa - niin pitääkin olla.
En malta odottaa kohtaamisiamme, tarinoidemme jakamisia, iloja, nauruja ja välillä itkuakin. Se on elämää!

Viestitellään, soitellaan ja nähdään! Tehdään tästä yhdessä tarina, joka on meille jokaiselle ainutlaatuinen ja ikimuistoinen.

<3 Henna

Jätä kommentti!

Kirjoitukset julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tilaa uutiskirje